Promed

Promed

Over ons

Al sinds 1993 lost Promed audiovisuele uitdagingen voor haar klanten op. Van presentatiesystemen tot aan geluidsinstallaties en van camera observatie systemen tot aan ruimtereservering systemen. Ook richten wij ons oplossingen voor narrowcasting en videoconferencing. Op die manier helpen wij onze klanten met al hun informatie- en communicatie vraagstukken.

Bij Promed houden we ervan om flexibele totaaloplossingen aan te bieden. Geen enkel bedrijf en geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom begeleiden we onze klanten van begin tot einde. Van een eerste inventarisatie tot aan de keuze en aankoop van de passende producten. Maar ook daarna staan wij altijd voor onze klanten klaar. We ontzorgen onze klanten tijdens de installatie van de nieuwe systemen en zorgen voor een duidelijke uitleg. Ook het onderhoud nemen we voor onze rekening. Onze oplossingen zijn dan ook oprecht totaaloplossingen te noemen.

De afgelopen jaren heeft de techniek een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Hierdoor worden de vraagstukken van onze klanten steeds complexer. Om altijd een passende oplossing klaar te hebben, blijven we ons bij Promed constant ontwikkelen. Tegelijkertijd vinden we dat nieuwe audiovisuele oplossingen prachtig zijn, maar dat het geen doel op zich mag worden. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing voor de klant, ongeacht welke audiovisuele oplossingen hier het beste bij past. Onze klanten krijgen een goed werkbare en gebruiksvriendelijke oplossing die écht bij hun organisatie past.

Heeft u een audiovisuele uitdaging en zoekt u een leverancier die u hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We bieden zowel tijdelijke als permanente oplossingen. We horen graag waarmee we u verder mogen helpen.

Producten

Vacatures

A/V (leerling)monteur MBO-niveau

A/V (leerling)monteur MBO-niveau

Wij zijn een totaalleverancier van audiovisuele producten voor scholen, zorginstellingen en bedrijven. Wij voorzien onze klanten met name van vaste audiovisuele installaties.

Wat ga je doen?
– Jouw belangrijkste taak is (of wordt) het monteren van AV-apparatuur bij de klanten van Promed,
– Je gaat projecten voorbereiden op kantoor of magazijn,
– Je hebt contact met klanten over storingen,
– Je hebt regelmatig overleg met je collega’s over de werkzaamheden
– Ben je een beginner? Dan staat een ervaren collega (de Leermeester) vanaf dag één voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je het vak te leren!
Wie ben je?
– Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt kennis in de techniek,
– Je werkt nauwkeuring en netjes,
– Zelfstandig werken vind je leuk, maar ook functioneer je goed in een team.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top