Masterwatt

Masterwatt

Over ons

Masterwatt is dé specialist in elektrisch verwarmen. Het assortiment bestaat uit elektrische radiatoren, convectoren, infraroodpanelen, boilers en nog veel meer. Daarnaast geven we inhoudelijk advies over de beste manier om je project te verwarmen. Op deze manier staan we je terzijde bij het duurzaam maken van Nederland en België.

Onder onze klanten vind je bijvoorbeeld woningbouw-, utiliteits- en recreatieinstallateurs. Dit zijn zowel zzp’ers als grote projectontwikkelaars. We onderhouden graag persoonlijk contact met onze klanten. Op die manier kunnen we je het beste van advies en service voorzien.

Nederland kijkt naar allerlei alternatieven voor aardgas. Elektriciteit is een energiedrager met veel mogelijkheden. En wanneer je de elektriciteit duurzaam opwekt, wordt het rendement ook hoger. De elektrische verwarming van Masterwatt is een goede optie in deze energietransitie.
Andere voordelen van de producten zijn de ErP- en BENG-certificaten. Je kunt alle producten in BIM gebruiken. Bekijk alle elektrische verwarmingsproducten op www.masterwatt.nl.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top