MANN+HUMMEL VOKES-AIR BV

MANN+HUMMEL VOKES AIR BV

Over ons

MANN+HUMMEL VOKES AIR B.V. maakt deel uit van de MANN+HUMMEL Group, die een toonaangevende wereldwijde filtratie-expert is. Met hoofdkantoor in Ludwigsburg, Duitsland, genereert de MANN+HUMMEL Group een omzet van ongeveer 4,8 miljard euro in 2022 met 22.222 werknemers op meer dan 80 locaties wereldwijd.
De afdeling Luchtfiltratie van de groep biedt innovatieve filtratieoplossingen voor schone lucht om mensen, machines en het milieu te beschermen voor een breed assortiment aan toepassingen:
Onze productfocus voor Installatie Vakdagen Hardenberg is luchtfilteroplossingen voor HVAC-systemen in utiliteitsgebouwen en cleanrooms. Meer informatie op airfiltration.mann-hummel.com

Contactinformatie
Stuur ons een bericht
Info-manl@mann-hummel.com
+31 (30) 6868080

Nieuws

Vacatures

Vacature Service Engineer

Ben jij degene die wij zoeken? Als Service Engineer ben je één van de uitvoerende krachten van MANN+HUMMEL Vokes Air voor de 4 divisies in Nederland. Doordat je inzetbaar bent voor de 4 divisies is jouw werk zeer divers, afwisselend en kom je direct over de vloer bij onze klanten. Dit betekent dat je de ene dag filters verwisselt bij een energie centrale en de andere dag een luchttechnische validatie uitvoert bij een ziekenhuis. In de functie van Service Engineer rapporteer je direct aan Validatie & Service manager.

Vacatureadvertenties bekijken

Vacature Project Manager

Ben jij degene die wij zoeken? Als Project Manager ben je het aanspreekpunt voor onze projecten van MANN+HUMMEL Vokes Air voor de 4 divisies in de BeNeLux. Doordat je inzetbaar bent voor de 4 divisies is jouw werk zeer divers, afwisselend en kom je direct over de vloer bij onze klanten en leveranciers. In de functie van Project Manager rapporteer je direct aan de Managing Director

Vacatureadvertenties bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top