Lighthouse Europe B.V.

Lighthouse Europe B.V.

Over ons

Lighthouse Europe is gespecialiseerd in industriële kleuren print- en plotsystemen, levert hierbij een zeer compleet en veelzijdig assortiment innovatieve gebruiksmaterialen. Mede door onze ruime ervaring in industriële identificatie bieden wij u kostenbesparende oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Kwaliteit en kostenefficiency is bij Lighthouse van doorslaggevend belang.

Nieuws

Vacatures

Verkoper (M/V) buitendienst Industriële Kleuren Labelprinters met Snijplotter

Wij groeien en zoeken daarom een verkoper (M/V) voor Noord-Nederland. Groei jij met ons mee?

Bij Lighthouse Europe ligt een uitdagende functie op jou te wachten. Tenminste, als jij het als een uitdaging ziet om ons bedrijf in Noord-Nederland verder op de kaart te zetten. Als verkoper bij
Lighthouse Europe zorg jij ervoor dat het totale klantenbestand in Noord-Nederland uitgebreid wordt en dat je de relatie met bestaande klanten versterkt.

Na een uitgebreide inwerkperiode waarin je kennismaakt met de verschillende producten ga je zelfstandig aan de slag waarbij de focus ligt op acquisitie.

Met een technisch/creatieve insteek overtuig je potentiële klanten en laat je zien wat de mogelijkheden en voordelen van onze unieke labelprinters

Wat verwachten we van jou:

– Commerciële instelling met gevoel voor techniek

– Je maakt gemakkelijk contact en denkt oplossingsgericht

– Bovengemiddelde kennis van computers/software

– Enige jaren verkoop buitendienst ervaring

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top