Leica Geosystems B.V.

Leica Geosystems B.V.

Over ons

Leica Geosystems – when it has to be right

Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, brengt al 200 jaar revoluties teweeg in de wereld van metingen en landmeten en creëert totaaloplossingen voor professionals in de hele wereld. Bekend om de toonaangevende producten en innovatieve oplossingen, vertrouwen professionals uit diverse segmenten, zoals de luchtvaart, defensie, bouw, fabricage en veiligheid en beveiliging, op Leica Geosystems voor al hun geografische meetbenodigdheden. Met precieze en nauwkeurige instrumenten, geavanceerde software en betrouwbare services biedt Leica Geosystems elke dag meerwaarde aan diegenen die de toekomst van onze wereld vormgeven.

Hexagon is een wereldleider in digitale oplossingen en creëert Autonomous Connected Ecosystems (ACE). Hexagon heeft meer dan 24,000 werknemers in 50 landen.

Nieuws

Vacatures

Customer Support Coordinator

Voor de afdeling Customer Support zijn wij op zoek naar een:

Customer Support Coördinator

De afdeling Customer Support biedt technische ondersteuning aan vertegenwoordigers, dealers en eindgebruikers van Leica Geosystems producten. Daarnaast vult de afdeling ook een adviserende rol in binnen en buiten de organisatie. Leica Geosystems hecht veel waarde aan de persoonlijke benadering van onze eindgebruikers en neemt hierin een coöperatieve houding aan.

Vacature bekijken

Building Construction Specialist

Binnen het segment Building Construction zijn wij op zoek naar een specialist met ervaring in de bouwsector die in staat is de voordelen van digitale workflows en processen in de bouw uit te dragen en die onze dealers in Nederland ondersteunt bij de verkoop van onze oplossingen in dit marktsegment.

Leica Geosystems heeft diverse toonaangevende producten op de markt die specifiek zijn gericht op de verticale bouw (Building Construction). Door het slim inzetten van bestaande producten en nieuwe innovaties stimuleren wij bouwbedrijven en dienstenleveranciers in deze sector om verder te digitaliseren. Naast bouwlasers, total stations en GNSS-systemen, maken ook detectieapparatuur (o.a. grondradar) onderdeel uit van ons portfolio.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top