Kampmann GmbH

Kampmann GmbH

Over ons

Kampmann GmbH & Co. KG is producent van hoogwaardige en energie-efficiënte luchtbehandelings- en klimaatbeheersingstechniek. En daarbij één van de marktleiders op het gebied van luchtverwarmers en vloerconvectoren. Ons aanbod bestaat uit watergeleide systemen, luchtdoorlaten en decentrale ventilatietechniek welke in Lingen (D) worden geproduceerd. Verdeeld over diverse werelddelen hebben wij circa 1.000 medewerkers in dienst.

Ook op het gebied van centrale luchtbehandeling beschikt Kampmann GmbH & Co. KG over jarenlange expertise dankzij het uitgebreide aanbod aan luchtbehandelingskasten en warmtepompen. Daarmee heeft Kampmann één van de meest omvangrijke productassortimenten voor verwarmen, koelen en ventileren. Voor vrijwel alle toepassingen hebben wij omvattende systeemoplossingen van één fabrikant, waardoor projectgerelateerde, energie-efficiënte en comfortabele klimaatbeheersing kan worden gerealiseerd.

De basis hiervoor wordt gevormd door innovatieve productontwikkelingen, waarvoor een 2.000 m² groot onderzoeks- en ontwikkelingscenter (FEC) met een multifunctionele uitrusting beschikbaar is. In onze laboratoria worden de producten niet alleen geoptimaliseerd en opnieuw ontwikkeld, maar ook conform de correcte normen en richtlijnen gemeten. Zo ontstaan bindende vermogensgegevens waarmee klanten exact en betrouwbaar kunnen plannen.

Bovendien worden onze klanten geholpen door een bijzonder kwalitatief hoogwaardige klantenservice die alle stappen van planning tot onderhoud omvat. Zo kan samen de optimale oplossing voor het betreffende project worden gevonden. Het zwaartepunt ligt hierbij op de kerncompetenties kantoor- en administratiegebouwen, industriële toepassingen, winkelketens, detailhandel en hotels.

Nieuws

De ecologische balans van onze producten

De ecologische balans van onze producten

Als sleutelbranche voor de energietransitie en daardoor met een enorme verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties, heeft de technische gebouwenuitrusting een belangrijk instrument voor een duurzame ontwikkeling van de bouwsector in handen.

Lees meer »
Een Echo uit de toekomst

Een Echo uit de toekomst

Ik de toekomst kunnen gebouwen zichzelf voorzien van energie, zijn ze op de gebruiker gefocust en zijn ze zo flexibel dat ze zichzelf aan toekomstige ontwikkelingen kunnen aanpassen. De Echo in Delft is toekomstgericht.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top