Herock Workwear
Herock Workwear

Herock Workwear

Over ons

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. HEROCK® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk en weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid. Deze twee criteria koppelen we dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit.

Nieuws

Vacatures

Business developer Zuid-Nederland

Je krijgt een bestaand portefeuille aangeboden van klanten waar ons shop-in-shop concept is uitgerold (bouwmarkten, groothandels en kledingzaken), bedrijven puur gericht op online verkopen en resellers / dealers binnen een bepaalde regio. Je weet bij deze bestaande klanten aan relatiebeheer te doen, de behoeften goed in kaart te brengen en door middel van gedegen advies de klanten te enthousiasmeren met als doel de bestaande sales van onze producten minimaal op peil te houden of natuurlijk te verhogen.
Naast het beheer van je bestaande klanten ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het vinden en opstarten van resellers / dealers. Verder zoek je met een verfrissende en vernieuwende aanpak nieuwe locaties om ons shop-in-shop concept te installeren waardoor onze producten expliciet in de kijker komen te staan.

Vacature bekijken

Digital Marketeer

Ben jij een gepassioneerde en innovatieve digital wizard die graag de digitale wereld wil veroveren? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Creatieve Digital Content Creator om ons team te versterken. In deze rol zul je de mogelijkheid hebben om je creatieve vaardigheden te combineren met uitgebreide digitale marketingexpertise. Je wordt uitgedaagd om opwindende en vette campagnes te ontwikkelen, boeiende en pakkende content te creëren en impactvolle strategieën te bedenken. Als onze nieuwe Digital Content Creator word je een onmisbaar onderdeel van ons dynamische marketingteam, waarbij je de kans krijgt om letterlijk en figuurlijk grenzen te verleggen en een blijvende indruk achter te laten bij onze HEROCK® heroes.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top