Catec BV

Catec BV

Over ons

CaTeC b.v. (Wateringen) is exclusief importeur voor de Benelux van een brede lijn meetinstrumenten en sensoren. De kern van de instrumentatie is gericht op het meten van klimaatparameters en het registreren en analyseren van meetsignalen.
De instrumentatie kent sensoren en transmitters voor; industriële-, binnenklimaat, meteorologische en installatie technische processen, daarnaast een groot scala aan dataloggers en wetenschappelijke meetapparatuur.

Enkele voorbeelden van de meetparameters:
relatieve vochtigheid, en afgeleide grootheden.
dauwpunt, temperatuur, lucht-snelheid en -hoeveelheid, wind-snelheid en -richting, barometrische druk, CO2, licht, neerslag, zicht, flow, debiet, plantfysiologie, broeikas gassen.

Onze internationale toeleveranciers zijn marktleiders op het gebied van de door hen ontwikkelde meetinstrumenten en sensoren. Ook in de ontwikkeling van toekomstige instrumenten speelt CaTeC (en dus ook haar relaties) een belangrijke rol door de brede applicatie kennis.

Naast de verkoop, levering, ondersteuning en after sales support heeft CaTeC een uitgebreide kalibratie en service afdeling. Ook aanpassingen, systeemintegratie, “blackbox” ontwikkelingen en technische ondersteuning ter plaatse behoren tot de mogelijkheden. De werkstandaarden en werkwijzen staan onder voortdurende, internationaal herleidbare controles.

De goed opgeleide medewerkers hebben een langdurige ervaring met allerlei toepassingen waarin de meetinstrumenten in het veld gebruikt kunnen worden en helpen u ook graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw meetprobleem.

CaTeC bv is ISO-9001 gecertificeerd.

Nieuws

Vacatures

Technisch Commercieel binnendienst medewerker.

CaTeC b.v. (Wateringen) is leverancier van een brede lijn van meetinstrumenten, -analyzers en -sensoren.
De kern van de meetinstrumentatie is gericht op het meten, registreren en analyseren van klimaatparameters in een breed afzetgebied.
Onze meetinstrumenten worden toegepast in afzetgebieden zoals; de HVAC markt, Industrie, Glastuinbouw, Universiteiten, Agrarische omgevingen.
Kortom klimaat is ons sleutelwoord, in Proces, het Binnenklimaat, Industrie en Meteorologie.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top