Camfil BV

Camfil BV

Over ons

Camfil – marktleider in luchtfilters en schone lucht oplossingen

Al meer dan een halve eeuw helpt Camfil mensen schone lucht in te ademen. Als toonaangevende fabrikant van hoogwaardige schone lucht oplossingen, bieden wij commerciële en industriële systemen voor luchtfiltratie aan, die de productiviteit van werknemers en apparatuur verbeteren, energieverbruik minimaliseren en de gezondheid van de mens en het milieu ten goede komen.

We zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen voor onze klanten ook de beste oplossingen voor onze planeet zijn. Daarom bekijken we elke stap – van ontwerp tot levering en gedurende de levenscyclus van het project – de impact van wat we doen op mensen en op de wereld om ons heen. Door een nieuwe benadering van probleemoplossing, innovatief ontwerp, nauwkeurige procesbeheersing en een sterke klantgerichtheid, streven we ernaar meer te besparen, minder te gebruiken en betere manieren te vinden – zodat we allemaal gemakkelijker kunnen ademen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Accountmanager regio Noordwest-Nederland

Accountmanager regio Noordwest-Nederland

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van luchtfilters en luchtfiltratie oplossingen in de regio Noordwest-Nederland. Jouw focus ligt initieel op het onderhouden en verder optimaliseren van bestaande relaties binnen de zakelijke markt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat zodra je bent ingewerkt je nieuwe markten gaat ontplooien. In deze zelfstandige en uitdagende rol onderzoek je waar de kansen liggen in de markt en vertaal je dit naar een ambitieus plan. Kortom:
• relatiemanagement uitbouwen;
• proactief benaderen van de markt;
• aanboren van nieuwe afzetgebieden.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top