Bepacom BV

Bepacom BV

Over ons

Bepacom BV is een groeiend aan vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van besturingsinstallaties voor de automatiserings- en klimaatbeheersingsmarkt.

Wij bieden totaaloplossingen voor de klimaatbeheersingsmarkt, verwarming, koeling, luchtbehandeling en gebouwautomatisering.

Wij zijn sinds 2007 Siemens Solution Partner en sinds 2006 Priva Partner.

Daarnaast bieden wij deze oplossingen ook voor de productie- en procesindustrie, machinebouw en weg- en waterbouw.

Nieuws

Vacatures

MONTEUR MEET- EN REGELTECHNIEK/INDUSTRIE

Als monteur werk je in teamverband en soms zelfstandig aan uiteenlopende besturingen van zowel meet- en regeltechnische als industriële installaties. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het duurzamer en gezonder maken van werk- en leefomgeving binnen gebouwen en je helpt bedrijven om industriële processen veiliger en efficiënter te laten verlopen.

Vacature bekijken

OMBOUWMONTEUR MEET- EN REGELTECHNIEK/INDUSTRIE

Als ombouwmonteur werk je zelfstandig en soms in teamverband aan uiteenlopende besturingen van zowel meet- en regeltechnische als industriële installaties. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het duurzamer en gezonder maken van werk- en leefomgeving binnen gebouwen en je helpt bedrijven om industriële processen veiliger en efficiënter te laten verlopen.

Vacature bekijken

BEDRADINGSMONTEUR PANELENBOUW

Als monteur panelenbouw werk je zelfstandig en soms in teamverband aan uiteenlopende besturingen van zowel meet- en regeltechnische als industriële installaties. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het duurzamer en gezonder maken van werk- en leefomgeving binnen gebouwen en je helpt bedrijven om industriële processen veiliger en efficiënter te laten verlopen.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top