Become-IT B.V.
Become-IT B.V.

Become-IT B.V.

Over ons

Become-IT levert online bedrijfssoftware voor installatiebedrijven. Het pakket ‘Suite MKB’ bevat over de 50 functies met 2BA koppeling, CO-keur checklists, projecten, planning en het hele proces van offerte tot factuur.

Become-IT is in 2000 gestart met het ontwikkelen van bedrijfssoftware voor het MKB en heeft veel ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit met name bij vakmensen zoals installatiebedrijven, hoveniers en schilders. De kracht van het systeem zit in de online samenwerking tussen kantoor, buitendienst en klant via de drie dimensies van het systeem (Backoffice, App & Klantenportaal).

Uniek is het klantenportaal waarin de eindklant zijn offerte kan ondertekenen, werkbonnen kan inzien en ondertekenen, facturen kan zien en betalen met iDEAL en nog veel meer zoals gegevens wijzigen en servicemeldingen plaatsen.

De software wordt aangeboden als abonnement, de prijs wordt bepaald door het aantal gebruikte functies en stuklicenties zoals voor het aantal medewerkers.

De integratie met 2BA, de projectenmodule en ook de geavanceerde calculatie software is een pré naast de planning en algehele werkwijze.

U wordt van harte uitgenodigd de stand 147 in Hal 1 te bezoeken voor een kennismaking, demo en presentje.

Nieuws

3 voordelen van een Klantenportaal

3 voordelen van een Klantenportaal

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een Klantenportaal. Een Klantenportaal geeft klanten een plek waar ze hun eigen gegevens kunnen bekijken en aanpassen. Waarom kiezen steeds meer bedrijven voor een Klantenportaal en wat zijn de voordelen?

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top