Air-Aqua B.V.

Air-Aqua B.V.

Over ons

Air-Aqua BV is een dynamisch bedrijf en richt zich al meer dan 20 jaar op de productie en groothandel van producten ten behoeve van vijvertechniek.

Met de introductie van een eigen en uitgebreide lijn flexibele koppelingen bedient Air-Aqua ook andere sectoren. Vooral waar verbindingen tussen water- of luchtleidingen, al dan niet tijdelijk, zonder verlijmen of lassen verbonden kunnen worden, zijn flexibele koppelingen een uiterst handig hulpmiddel.

Air-Aqua biedt een zeer uitgebreid assortiment van moffen, verloopmoffen, y-stukken, eindkappen, 45 & 90 graden bochten.

Wij bieden onze wederverkopers technische en praktische ondersteuning. Wij hechten aan een goed advies, directe communicatie en langdurige relaties. Dynamisch en klantgericht denken staan bij ons centraal. Air-Aqua houdt zich actief bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten, vaak ingegeven door wensen van onze klanten. Air-Aqua levert en distribueert haar producten zowel binnen als buiten de EU. Een betrouwbare partner met een uitgebreid netwerk en bewezen producten. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top