AFPRO Filters BV
AFPRO Filters BV

AFPRO Filters BV

Over ons

Sinds de start in 1979 heeft AFPRO Filters een leidende rol verworven op de internationale markt voor luchtfiltratie. Wij streven ernaar onze klanten de beste luchtkwaliteit te bieden door het leveren van energiezuinige luchtfilters die bewoners, studenten, medewerkers, patiënten, productieprocessen en apparatuur beschermen tegen fijnstof en zorgen voor gezondere binnenlucht.

AFPRO Filters onderscheidt zich door de verticale integratie van de eigen productie van microglasfiltermedia die worden gebruikt om hoogwaardige en efficiënte producten te realiseren, evenals door kostenefficiënte productie in productielocaties in Europa en Azië. Om constante productontwikkeling en innovatie te leiden, heeft AFPRO Filters wereldwijd vier laboratoria. Met haar uitgebreide branchekennis en expertise op het gebied van luchtfiltratie op het gebied van wet-, regelgeving, normen en richtlijnen kan AFPRO Filters innovatieve oplossingen bieden voor elk branchespecifiek luchtfiltratievraagstuk.

Onze innovatieve luchtfilters zijn wereldwijd verkrijgbaar via verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Finland, Australië, China en een uitgebreid internationaal dealernetwerk.

Naast de innovatieve en hoogwaardige producten onderscheidt AFPRO Filters zich door een uitstekende logistiek en hoogwaardige service. Dankzij snelle levertijden en superieure logistiek is AFPRO Filters uitgegroeid tot een betrouwbare internationale partner.

Iedereen heeft recht op schone lucht. Daarom helpen wij onze klanten bij het bereiken en in stand houden van een gezonde leefomgeving. Dat doen we altijd met oog voor duurzaamheid. We zijn ISO 14001-gecertificeerd en houden ons doorlopend bezig met het verbeteren van ons milieumanagement en het beheersen van mogelijke risico’s. Door duurzame keuzes te maken, verantwoord in te kopen en milieuvriendelijk te ondernemen, zetten we serieuze stappen naar een Circulair 2050. Daarin trekken we samen op met onze leveranciers en met onze klanten. Samen werken we aan een duurzame wereld. Een duurzame wereld voor ons én voor de generaties na ons!

Samen maken we de wereld veiliger, gezonder en productiever.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager

Heb jij de drive om het maximale uit jezelf te halen binnen een internationaal, snelgroeiend bedrijf?

Wat je anderen vertelt dat je doet
Als Accountmanager heb je een bijzondere plek in de organisatie. Je zet namelijk onze luchtfilters op de kaart door een belangrijke bijdrage in het realiseren van de commerciële doelstellingen en klanttevredenheid te leveren. Je bezoekt klanten, je doet aan acquisitie en verkent de markt. Je adviseert de klanten inzake de toepassingsmogelijkheden van onze filters, maar je hebt ook dagelijks contact met onze binnendienst in Alkmaar, zodat je de gang van zaken beheert in jouw eigen rayon. Naast dat je zelfstandig bent, vinden wij het van belang dat je ook goed kunt samenwerken met onze collega’s op de binnendienst. Onze ideale kandidaat is zich ervan bewust dat targets samen met zijn of haar collega’s worden behaald!

Vacature bekijken

Inside Sales Employee

Ben jij iemand die de klant graag op de eerste plaats zet? Bij AFPRO Filters in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een Inside Sales Medewerker. In deze rol speel je een belangrijke rol bij het realiseren van een optimaal sales resultaat en werk je mee aan het behouden en genereren van nieuwe klanten. De ideale baan voor opkomend talent en Starters die zich willen ontwikkelen bij een Topspeler in de markt.

Customer Service staat voorop! Je dag begint met het beheren van bestaande accounts. Jij beantwoordt de eerste lijn klantvragen en bouwt sterke relaties op. Je zorgt ervoor dat behoeften en wensen worden begrepen, iedere klant wordt geholpen met vragen of advies m.b.t. een offerte of levering. Daarnaast genereer je nieuwe accounts door middel van telefonische verkoop. Je identificeert potentiële klanten, maakt een sterke eerste indruk en overtuigt hen van de waarde die AFPRO Filters te bieden heeft.

Vacature bekijken

Sales Operations Manager HVAC

Are you looking for a challenge in Sales Operations where you can contribute to the significant growth of a scale up?

As a global company, we strive to make a difference in the world of clean air. With our young and experienced management team, we want to grow to the next level.

We’re on the lookout for an internationally minded Sales Operations manager (SOM) who will join our growing organization from our head office based in Alkmaar! You care about quality – at every level. You love to learn and grow and be acknowledged for your valuable contributions. You’re not intimidated by innovation. In fact, you embrace it.

Team Sales HVAC, Alkmaar, the Netherlands

Vacature bekijken

Content Marketeer

Ben jij een bevlogen Content Marketeer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is AFPRO Filters op zoek naar jou! Als internationaal bedrijf streven wij ernaar om een verschil te maken in de wereld van schone lucht. Met ons jonge en ervaren managementteam willen we naar het volgende niveau groeien. Daarom zoeken wij een Content Marketeer die met passie en expertise alles naar eigen hand zet en ons helpt om onze doelen te bereiken. Bij AFPRO Filters krijg jij als Content Marketeer alle vrijheid om je creativiteit te uiten en gebruik te maken van innovatieve tools zoals A.I., Chat GPT, video en andere slimme technologieën.

Vacature bekijken

Operational Excellence Lead

About the best in class company in air filtration: AFPRO

AFRO Filters has over 40 years of best in class global experience in air filtration. As the market leader in European markets and top manufacturer of air filters for protection against PM1 and other pollutants, our Operations teams is key to success. You will help to improve our processes to ensure efficient service throughout Europe.

The Operations organization contains of Manufacturing (Poland and China), Supply Chain (logistics warehousing, transport and planning), Procurement (materials and services). Operations manufactures and distributes the right air filter product at the right place and time at the right costs.

The Operations Leadership Team welcomes you with open arms. This is a great opportunity to grow your career at a leading global company in air filtration.

Vacature bekijken

HR Support / SSC HR Medewerker

Wil jij als HR Support/ SSC Medewerker bijdragen aan de groei van een jonge, ambitieuze organisatie? Dan is AFPRO Filters op zoek naar jou! Als internationaal bedrijf streven wij ernaar om een verschil te maken in de wereld van schone lucht. Met ons jonge en ervaren HR-team willen wij naar het volgende niveau groeien.

Daarom zoeken wij een HR Support/ Shared Service Center HR Medewerker die zelfstandig allerlei HR werkzaamheden kan uitvoeren voor medewerkers in Nederland, Finland, Belgie, Frankrijk en Duitsland.

Vacature bekijken

HR Generalist/ HR Business Partner (HRBP)

Houd jij ervan jouw eigen verantwoordelijkheid te hebben over HR op 1 vestiging? Ben jij als HR Generalist of HR Business Partner toe aan een uitdaging? Of ben jij er zeker van als starter in HR snel verantwoordelijkheid op te kunnen pakken? Heb jij ervaring met recruitment? Vind jij het leuk HR-processen te optimaliseren? Lees dan verder.

Als HR Generalist/ HRBP zul jij bijdragen aan de groei van een ambitieuze organisatie. Als internationaal bedrijf streven wij ernaar om een verschil te maken in de wereld van schone lucht. Met ons jonge en ervaren HR-team willen wij naar het volgende niveau groeien.

Vacature bekijken

Teamleider Warehouse Alkmaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren teamleider voor het leukste warehouse van Alkmaar. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een gedreven team van magazijnmedewerkers en zorg je voor een efficiënte en effectieve warehouse operatie. Ben jij een echte doener en toe aan de volgende stap in jouw carrière? Reageer dan snel op de functie van Teamleider Warehouse Alkmaar.

Vacature bekijken

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top