Deelnemers

Editie
Categorieën
Land
Categorieën
Land
Rangschikken  
39 Resultaten
⚠️ VACATURE LOGISTIEK MEDEWERKER ⚠️
  Stand   105

⚠️ VACATURE LOGISTIEK MEDEWERKER ⚠️

Werken bij BONFIX betekent werken in een dynamische omgeving met sterke groei. Om deze groei te realiseren, zijn we opzoek naar een logistiek medewerker! Kom jij ons team versterken?
Wat biedt BONFIX?
– Een hecht team
– Een stabiele en veilige werkplek
– Afwisselende werkzaamheden
– Een marktconform salaris
Wie zoeken wij?
– Iemand die van aanpakken houdt
– Iemand die naast afwisselende werkzaamheden, een leuk team ook belangrijk vindt
Geïnteresseerd?
Stuur dan een korte motivatiebrief met cv naar personeelszaken@bonfix.nl

Lees verder »
Accountmanager midden Nederland (fulltime)
  Stand   223

Accountmanager midden Nederland (fulltime)

Wat wordt je rol als accountmanager midden Nederland?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor klantenrelaties in de regio Midden-Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een breed assortiment installatiematerialen en het onderhouden van de klanten in deze regio. Voor deze klanten ben jij de spin in het web, waar zij met al hun vragen terecht kunnen. Hierbij gebruik je de kennis die je hebt van de producten uit ons assortiment, en denk je graag in oplossingen.

Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar met een leuke groep collega’s! Naast de nauwe contacten die je hebt met je klanten, spar en stem je zoveel mogelijk af met je collega-accountmanagers en afdeling Verkoopbinnendienst. Jouw regiomanager is hier om je te ondersteunen en coachen waar nodig.

Lees verder »
Accountmanager regio Noordwest-Nederland
  Stand   406

Accountmanager regio Noordwest-Nederland

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van luchtfilters en luchtfiltratie oplossingen in de regio Noordwest-Nederland. Jouw focus ligt initieel op het onderhouden en verder optimaliseren van bestaande relaties binnen de zakelijke markt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat zodra je bent ingewerkt je nieuwe markten gaat ontplooien. In deze zelfstandige en uitdagende rol onderzoek je waar de kansen liggen in de markt en vertaal je dit naar een ambitieus plan. Kortom:
• relatiemanagement uitbouwen;
• proactief benaderen van de markt;
• aanboren van nieuwe afzetgebieden.

Lees verder »
  Stand   264

ASSEMBLAGEMONTEUR WERKPLAATS (ERVAREN OF STARTENDE BBL-ER)

Voor onze hoofdvestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een startende
(BBL-er) en/of een ervaren assemblagemonteur werkplaats. Als assemblagemedewerker leer je binnen onze organisatie het vak van assemblagemonteur. Samen met je collega’s in de werkplaats zorg je voor de installatie van apparaten, systemen en installaties op het gebied van waterbehandeling. Je verricht voorbereidende werkzaamheden zoals het verzamelen en voorbewerken van materialen en je werkt zelfstandig aan het samenstellen van kleine standaard waterontharders. Voorkomende werkzaamheden zijn ontvetten, lijmen, slijpen, boren, zagen, monteren en fitwerk. Je kunt daarbij terugvallen op senior allround assemblagemonteurs en op de chef werkplaats. Tenslotte ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor een schone en geordende werkplaats.

Lees verder »
Baliemedewerker (fulltime) Schijndel
  Stand   223

Baliemedewerker (fulltime) Schijndel

Wij zijn op zoek naar een balie medewerker in Schijndel! Als baliemedewerker bij Van Walraven ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de winkel. Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze klanten de juiste materialen mee te geven, en mee te denken in technische oplossingen.
Je vindt het leuk om klanten te helpen aan de balie, en ook telefonisch voorzie je klanten van de juiste informatie.
Daarnaast zorg je voor de logistieke verwerking van goederen. Je bent hierbij (mede)verantwoordelijk voor het verzamelen en gereedmaken van bestellingen, het afhandelen daarvan, alsmede het beladen van de bestelbus.

Lees verder »
Baliemedewerker Zwolle
  Stand   223

Baliemedewerker Zwolle

Wat wordt je rol als baliemedewerker?

Als baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de winkel. Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze klanten de juiste materialen mee te geven, en mee te denken in technische oplossingen.
Je vindt het leuk om klanten te helpen aan de balie, en ook telefonisch voorzie je klanten van de juiste informatie.
Daarnaast zorg je voor de logistieke verwerking van goederen. Je bent hierbij (mede)verantwoordelijk voor het verzamelen en gereedmaken van bestellingen, het afhandelen daarvan, alsmede het beladen van de bestelbus.

Lees verder »
BBL-traject Regeltechniek
  Stand   326

BBL-traject Regeltechniek

Wat ga je doen?
Tijdens je BBL-traject ga je ervaren wat werken in de gebouwautomatisering inhoud. Je leert ontdekken waar je hart ligt ten aanzien van de verschillende specialisaties. Én, hoe het is om met collega’s te werken op verschillende (grote en kleine) projecten. Werken en leren vallen in een BBL-traject samen. Je gaat aan de slag en op pad met onze ervaren vakmensen. Je leert alles rondom de verschillende soorten disciplines van gebouwautomatisering. Dat zegt je nu misschien nog niets, maar in de praktijk leer je snel. Erg snel!

Onze ervaren monteurs en engineers zijn gewend om te werken met studenten. Je leert zelfstandig montagewerkzaamheden uit te voeren en te werken op niveau 4. Je wordt betrokken bij de inbedrijfstelling van installaties.

Lees verder »
Brandwerend applicateur
  Stand   320

Brandwerend applicateur

Werkzaamheden:
– Het brandwerend afwerken van installaties door brandscheidingen
– Constructies bekleden met brandwerende beplating

Waar ga je werken:
– De projecten waar je gaat werken variëren van bouwlocaties tot hotels en van ziekenhuizen tot gevangenissen. Het kan dus overal zijn.

Wat mag jij verwachten:
– Mocht je de vaardigheden voor het brandwerend afwerken bezitten, dan kun je meteen zelfstandig aan de slag. Heb je hier geen ervaring in en kom je misschien uit een andere branche, maar heb je wel enigszins technisch inzicht? Dan leren we jou met plezier dit uitdagende vak!
– Marktconform salaris
– Diverse opleidingsmogelijkheden

De geschikte monteur heeft:
– Een aanpak mentaliteit
– Interesse en affiniteit met techniek
– Behoefte aan een interne vakopleiding
– Gevoel voor vakmanschap
– Woonachtig in omgeving Staphorst
– Je bent representatief en verzorgd
– Je bent flexibel en collegiaal

Ben jij deze vakman? neem contact op met hr@stiso.nl of 06-53473170

Lees verder »
COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (32 TOT 40 UUR)

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (32 TOT 40 UUR)

In een klein team met enthousiaste collega’s onderhoud je contact met bestaande en potentiële relaties van Lubron voor de business unit Koel- & Ketelwaterbehandeling. Je staat je collega’s en relaties te woord, beantwoordt vragen en regelt zaken zoals informatieverstrekking of bestellingen. In overleg met de buitendienst beoordeel je aanvragen en vragen van relaties, stel je offertes en rapportages samen en verstuur je deze om vervolgens bij het klantendossier op te slaan. Met deze functie binnen Lubron draag je bij aan een meer circulaire maatschappij waarbij duurzaamheid, water- en energiebesparing centraal staan. Water was en is en zal ook in de toekomst een belangrijke natuurlijke bron blijven voor natuur en mens.

Lees verder »
ERVAREN ALLROUND SERVICEMONTEUR / STORINGSMONTEUR (FT)
  Stand   264

ERVAREN ALLROUND SERVICEMONTEUR / STORINGSMONTEUR (FT)

Als ervaren allround servicemonteur bezoek je onze klanten om op locatie waterbehandelingsinstallaties te installeren, onderhoud hieraan te plegen, reparaties uit te voeren en eventuele storingen op te lossen. Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van de apparatuur en je bent alert op commerciële mogelijkheden zoals het afsluiten van een service-abonnement. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals zorginstellingen, horeca, drukkerijen, de agrarische sector, industrie en brouwerijen.

Lubron Waterbehandeling is een dynamische professionele organisatie met een technisch hoogwaardig productenpakket en een groot marktpotentieel. We bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke baan met een afwisselend takenpakket. Je krijgt een gedegen inwerktraject om volledig bekend te raken met waterbehandeling en de apparatuur waarmee we werken. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees verder »
  Stand   150

Jr. Legionella adviseur

Als legionella adviseur ga je langs diverse opdrachtgevers om advies te geven over legionella preventie, uitvoeren en rapporteren van NEN1006 inspecties en het uitvoeren van risicoanalyses. Niet gebonden aan kantoor en veel op pad!

Wij zijn specialist op het gebied van (drink)waterkwaliteit, waterinstallaties, legionella bestrijding/preventie en nog veel meer! Kijk voor meer info op www.aquraat.nl

Functie eisen
-MBO 4 Werktuigbouwkunde afgerond of een vergelijkbare opleiding
of hebt werkervaring;
Je bent in het bezit van het diploma “Adviseur Legionellapreventie BRL-6010”
Je gaat aQuraat te werk;
sociaal vaardig;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Lees verder »
Junior Elektromonteur regeltechniek
  Stand   326

Junior Elektromonteur regeltechniek

Als junior elektromonteur regeltechniek werk je samen met onze ervaren monteurs op locatie bij klanten door heel Nederland. Dit geeft veel vrijheid maar ook een grootte verantwoordelijkheid.

Je gaat direct vanuit huis op locatie aan de slag bij diverse klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Zo ben je de ene week bezig met montagewerkzaamheden aan regeltechnische installaties bij de klant en assisteer je het volgende moment bij het testen en in bedrijfstellen van installaties op een groot nieuwbouwproject.

Lees verder »
JUNIOR SALES SUPPORT ENGINEER
  Stand   264

JUNIOR SALES SUPPORT ENGINEER

Als onze junior sales support engineer krijg je ruime begeleiding, een interne opleiding en vrijheid om je te ontwikkelen. In dit proces zal je meer en meer medeverantwoordelijk zijn voor de technisch commerciële ondersteuning van onze business units, de afdeling service en van de buitenlandse vestigingen op technisch gebied door het aanleveren van technische informatie voor offertes. Je stuurt mede het projectmanagement van toegewezen klantopdrachten en de interne afstemming aan en de overdracht met de afdeling operations en/of service. Tevens werk je mee aan de afronding van (toegewezen) productontwikkelingen.

Lees verder »
MECHANISCH WERKVOORBEREIDER / CNC-BEDIENDE

MECHANISCH WERKVOORBEREIDER / CNC-BEDIENDE

Als mechanisch werkvoorbereider/CNC-bediende bedien je zelfstandig de CNC-machine om de besturingskasten te verspanen, zodat onze panelenbouwers aan de slag kunnen met montage, bouwen en bedraden van de kasten. Elke dag word je weer uitgedaagd om te streven naar de maximale en optimale belading van de machine. Je staat hiermee midden in het proces en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het duurzamer en gezonder maken van werk- en leefomgevingen binnen gebouwen en helpt bedrijven om industriële processen veiliger en efficiënter te laten verlopen.

Lees verder »
Medewerker After Sales
  Stand   179

Medewerker After Sales

EEN GREEP UIT HET TAKENPAKKET
Geberit B.V. levert technisch hoogstaande producten aan groothandels en installateurs. De installateurs doen hun best het product zo goed mogelijk te installeren, echter kan het zijn dat de klant na afloop niet tevreden is of dat er een technisch mankement voorkomt. Op dat moment is jouw rol van groot belang. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het vinden van de juiste oplossing. Zo werken we met vaste externe servicebureaus en met eigen servicecoördinatoren die de technische mankementen bij de klant kunnen oplossen. Jij zet de meldingen naar hen door, bestelt het benodigde materiaal voor de call en volgt de melding vervolgens van begin tot eind in ons ticketsysteem. Daarnaast verwerk je retourneringen en handel je inkomende mails en telefoontjes af. Geen dag is hetzelfde en jij durft elke uitdaging aan.

Lees verder »
Medewerker helpdesk technische ondersteuning
  Stand   225

Medewerker helpdesk technische ondersteuning

Bij Intergas doen we er alles aan om onze klanten optimaal comfort te bieden. Als medewerker Helpdesk draag jij hieraan bij door klantgerichte telefonische ondersteuning te bieden. Je bent een vraagbaak voor onze klanten, specifiek de installateurs en groothandel partners, maar je spreekt ook met eindgebruikers/consumenten. Je gaat snel en efficiënt te werk en komt met een antwoord op alle technische vragen over reeds geïnstalleerde Intergas producten.

Lees verder »
Monteur Technische Isolatie

Monteur Technische Isolatie

Als monteur technische isolatie houd jij je bezig met leveren en monteren van isolatie bij onze opdrachtgevers op locatie. In deze functie is ervaring niet vereist, met behulp van jouw motivatie en technisch inzicht leiden we je met veel plezier intern op.

Onze hoofdtaken zijn:
– Het leveren en monteren van thermische en akoestische isolatie op installaties, machines, ketels, tanks, uitlaten ed.
– Het leveren en monteren van elektrische tracing
– Het inmeten, leveren en monteren van isolatiematrassen
– Het brandwerend afwerken van doorvoeringen

Lees verder »
SERVICE MONTEUR (FT)
  Stand   264

SERVICE MONTEUR (FT)

Als servicemonteur bezoek je onze klanten om op locatie onderhoud te plegen aan waterbehandelingsinstallaties, reparaties uit te voeren en eventuele kleine storingen op te lossen. Waar nodig adviseer je klanten in het gebruik van de apparatuur en je bent alert op commerciële mogelijkheden zoals het afsluiten van een service-abonnement. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, zoals zorginstellingen, horeca, drukkerijen, de agrarische sector, industrie en brouwerijen.

Lees verder »
Servicemonteur Oost-Nederland

Servicemonteur Oost-Nederland

Alle bewoners of medewerkers in een gebouw hoger dan 3 verdiepingen vertrouwen op een drukverhogingsinstallatie om water uit de kraan te krijgen of lekker te kunnen douchen. Werkt de pompinstallatie niet goed? Dan zit het hele gebouw zonder water.

Daarom hebben wij een team van meer dan 50 monteurs en 5 hoofdmonteurs die onderhoud plegen aan deze pompinstallaties om ze in tiptop conditie te houden en problemen voor de klant zo snel mogelijk op te lossen als dat nodig is.
Voor dit team zoeken wij versterking in het Oosten van het land.

Lees verder »
Technisch Adviseur
  Stand   443

Technisch Adviseur

Als Technisch Adviseur zorg jij ervoor dat je via de adviserende en voorschrijvende partijen al het voorwerk hebt gedaan, zodat de energie-efficiënte en innovatieve oplossingen van Reflex Nederland op ‘pole-position’ staan bij de installateur.

Door jouw oplossingsgerichte kijk op situaties weet je perfect innovatieve- en duurzame oplossingen te creëren voor klanten: adviesbureaus, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, datacenters, energie-opwekkers en de industrie.

Je geeft technisch advies. De unieke, door Reflex Winkelmann ontwikkelde, online tool Reflex Solutions Pro (RSP) zal de klant en jou hiermee helpen. Door jouw inzet en enthousiasme kunnen je collega accountmanagers de voorgeschreven adviezen in hun regio’s via de installateurs en groothandel opvolgen.

Het verzorgen van product-technische marketinguitingen evenals technische productintroductie, zowel in- als extern, kunnen ook onderdeel uitmaken van de taken.

Lees verder »
Technisch Commercieel binnendienst medewerker.
  Stand   341

Technisch Commercieel binnendienst medewerker.

CaTeC b.v. (Wateringen) is leverancier van een brede lijn van meetinstrumenten, -analyzers en -sensoren.
De kern van de meetinstrumentatie is gericht op het meten, registreren en analyseren van klimaatparameters in een breed afzetgebied.
Onze meetinstrumenten worden toegepast in afzetgebieden zoals; de HVAC markt, Industrie, Glastuinbouw, Universiteiten, Agrarische omgevingen.
Kortom klimaat is ons sleutelwoord, in Proces, het Binnenklimaat, Industrie en Meteorologie.

Lees verder »
Technisch commercieel medewerker binnendienst – Alblasserdam
  Stand   260

Technisch commercieel medewerker binnendienst – Alblasserdam

In deze functie adviseer je klanten over mogelijke oplossingen die Robot Vloerverwarming kan bieden. Dit kan zijn met een service vraagstuk (aftersales) of advies bij productselectie. Daarnaast controleer en verwerk je de binnengekomen orders in ons ERP systeem Microsoft Navision en bewaak je de levertijden van materialen. Een deel van de werkzaamheden zal verder bestaan uit het ondersteunen van de accountmanagers en de projectafdeling. Je onderhoudt regelmatig contact met de leveranciers, de klanten en met de productiemedewerkers. Je bent primair verantwoordelijk voor het contact met klanten en een correcte afwikkeling van de orderstroom. Je voorziet klanten van (technische) informatie en mogelijkheden. Je hecht grote waarde aan klanttevredenheid en bent in staat om vragen van klanten om te zetten in oplossingen. Behalve een breed takenpakket bieden wij jou alle kans om in jezelf te investeren en door te groeien binnen de diverse facetten in ons bedrijf.

Lees verder »
Vacature Stage Marketing
  Stand   425

Vacature Stage Marketing

Voor de Marketingafdeling van Wavin Nederland, gevestigd in Hardenberg, bieden wij doorlopend stageplaatsen op het gebied van Marketing. Kom jij ons team versterken? Neem contact op of stuur alvast je sollicitatie naar people.services.nl@wavin.com.

Wij bieden een interessante, afwisselende en bovenal leerzame stage bij een internationale marktleider waar je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je kunt uiteraard rekenen op goede begeleiding en een passende stagevergoeding.
Bereikbaarheid
Je gaat werken op het hoofdkantoor van Wavin Nederland welke is gevestigd in Hardenberg. Deze vestiging van Wavin met ruim 350 medewerkers ligt op loopafstand van het NS-station in Hardenberg en kent een goede bereikbaarheid. Vanaf Zwolle of Emmen reis je in slechts een half uur naar Hardenberg.
Interesse?
Wacht dan niet en stuur je sollicitatie naar sollicitaties.nl@wavin.com.

Lees verder »

Deze deelnemerslijst is onder voorbehoud van wijzigingen

Scroll naar top